Det er til enhver tid en god ide at gi’ sig selv som gave. En gave som er et personligt og kunstnerisk portræt. Som stilren kalender eller et smagfuldt og stilrent billede til væggen eller måske i plakatstørrelse – gældende er at en serie smukke billeder med et erotisk krydderi, glæder modtageren. Fotograferingen foregår typisk i studiet, kan også foregå udendørs, hjemme eller et særligt udvalgt sted

POLTERABEND – IDEER TIL HENDE

POLTERABEND-IDÉ HENDE; Tag den kommende brud med til fotografen og lad hende forevige, som den sensuelle, forførende, smukke og frække udgave, til glæde for gommen. En serie Nudeart- eller boudoirfoto kan være dit personlige bevis og dokumentation på et mål du har opnået. En Boudoir-fotosession kan være det sidste skridt, et synligt bevis, en hæder.

BRUDENS SENSUELLE OG SMUKKE MORGENGAVE
POLTERABEND

Tag bruden med til fotografen og lad hende forevige, som den sensuelle, smukke, frække udgave. Det er en god ide hvis hun har mulighed for at “stjæle” hans favorit-slips, hans blå skjorte, hans fodboldtrøje eller motorcykel. Hun kan også have brudesko, slør eller hofteholderen med.

PRIS NUDEART FOTOSESSION fra Kr. 2.495,-
– polterabend til hende