søskendebilleder

FAMILIEBILLEDER

The best WordPress theme that ever existed

Familiebilleder kan laves i studiet eller på en udvalgt lokation. Det kan såmænd også klares til en fest eller et arrangement – lad fotografen forevige øjeblikket.

Et familiebillede/familieportræt foreviger familien, samlet , dagen, øjeblikket. En familie der vokser, og forandres, de små bliver store og de unge måske med en ny kæreste.

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Lars. Et familieportræt til min svigermor og det blev bare rigtig godt. Lars er meget professionel og ligetil i sin fremtoning og går absolut ikke på kompromis med sit arbejde.

Gitte LarsenIngen kompromiser

Jeg bad Lars fotografere vore børnebørn. Han fandt et godt sted, og 10 sekunder efter vi mødtes, var han perlevenner med alle fire børn. Lars tog sig rigtig god tid til fotograferingen, og vi fik nogle anderledes, sjove og spændende fotos. Alle i høj kvalitet. Lars har også lavet fotos til et firmas hjemmeside. Også her fik jeg spændende og anderledes fotos. Og frem for alt med mennesker på.

Karsten Petersen

FAMILIEBILLEDE
​Alm. forstørrelse 40×60 cm


Foto 170gr. kr. 258,-
170gr. fotoplakat – overfladen er semimat og yderst modstandsdygtigt overfor sollys og kan rengøres med en fugtig klud.

Foto m. selvklæb kr. 290,-
– flytbart akrylmedie

PRIS FAMILIEBILLEDER
Kr. 1.795,–

FAMILIEPORTRÆT Studie  (studietid 30-60min) Jeg leverer mindst 5 forskellige digitale foto.
Sammen med dig/jer udvælger vi det foto, der skal “fremkaldes” el. leveres stor, måske i en ramme

ALU-print kr. 747,-

​​​1 mm mat aluplade . Den metalliske overflade skinner igennem printet, hvilket giver printet en metallisk glans, og et lidt andet udtryk end du oplever på en skærm, hvor baggrunden er hvid (her er den lys metallisk). Leveres med skjulte beslag på bagsiden, så billedet får en svævende effekt ca. 15 mm fra væggen, hvor skyggen ”indrammer” billedet.