Festfotograf bryllup konfirmation fødselsdag

Festfotograf

Som fotograf ser jeg alle detaljerne, og det som sker. Jeg mærker stemning og foreviger historien. Det betyder for dig at billederne vil opleves som du selv oplevede dagen.

FEST-FOTOGRAFERING – SÆT DIT FLUEBEN NU

Vi aftaler nemlig ALT på forhånd så i på dagen, trygt kan være de bedste værter, mens jeg diskret foreviger øjeblikket. Fra start til slut.

Bryllupsfest 

Som fotograf til en bryllupsfest handler hver eneste lille øjeblik om at fange det perfekte bryllups billede, af lige nøjagtigt det øjeblik.  Med solid erfaring kender man “gamet” og det med at festfotografen altid er på pletten, sker fordi jeg forud for dagen har brugt tid på forberedelse og planlægning.

Mere om Bryllupsfotograf

KONFIRMATION

Konfirmation er en stor dag for både konfirmand og forældre. Det skal selvfølgelig foreviges, så man gennem livet kan se tilbage og dele minderne. Jeg overholder tidsplanen, så konfirmanden med følge når frem til festen til planlagt tid.  kirke til location hvor jeg tager styringen og laver flotte konfirmationsportrætter og familiefoto. 

Når vi, konfirmand, forældre og fotograf er samlet, laver vi også lidt billeder af konfirmand med forældre, med bedsteforældre, søskende mm. Det koster ikke ekstra, men det betyder SÅ meget.

PRISER KONFIRMAND | KIRKE+PORTRÆT

Fotografering af konfirmanden på udvalgt location eller i mit fotostudie. Jeg skal bruge minimum 20 minutter, men meget gerne mere.

Familieportrætter med nærmeste familie indgår såfremt jeres tid er til det. Forvent 30-45 minutter ialt

KONFIRMANDENS DAG – FRA KIRKE TIL FEST

Fotografering af konfirmanden i og ved kirken. Konfirmandportrætter på udvalgt location eller i mit studie. Skal konfirmandens transport på dagen foreviges klarer jeg selvfølgelig også det. Gæsternes ankomst til konfirmationsfesten, fotografering under middagen, foto af alle gæsterne, sange, taler, menuen, gavebord, lokaler/stedet, måske køkkenpersonale?

Evt. portrætter med nærmeste familie på stedet eller hvad med et gruppefoto af alle gæster og konfirmanden i fokus?

Skal vi tale uforpligtende om dato, tid og sted?

FESTFOTOGRAF

FESTFOTOGRAF – JYLLAND | FYN

Al min erfarings står til rådighed når du skal bruge en fotograf

Jeg laver billeder i mit fotostudie eller ude hos dig.

Du modtager dine digitale billeder i 2 versioner, til tryk og web

Jeg laver billeder og video for både private og virksomheder