Erhverv Fotograf

Jeg leverer det færdige materiale til dig efter få dage, ofte allerede dagen efter. De færdige digitale billeder leveres altid, så de er tilpasset det du skal bruge dem til.

Jeg laver billeder til hjemmesider, blade, brochure, tryksager osv. Billederne leveres så en grafiker har gode arbejdsbetingelser. Billeder til en hjemmeside leveres så de matcher de anbefalinger eks. Google har fastlagt. Billederne kan også leveres med et geo-tag således de kan vises på et kort.
Jeg laver billeder dedikeret til din opgaver og sikrer mig høj kvalitet i afleveringen. Billeder til en brochure eller anden tryksag leveres så en grafiker har gode arbejdsbetingelser i det “rå” billede.
Jeg laver billeder dedikeret til din opgaver og sikrer mig høj kvalitet i afleveringen. Billeder til en brochure eller anden tryksag leveres så en grafiker har gode arbejdsbetingelser. Billeder til brug online leveres i den til hjemmesiden perfekte størrelse og eventuelt med tag’ der matcher indholdet og dermed styrker siden det skal ligge på.

Jeg har bestilt en-fotograf.dk til at tage billeder i min virksomhed Digital Revisor. Oplevelsen var god og sjov for medarbejderne. Efterfølgende har vi fået en masse fantastiske billeder til masser af forskellige historier, som Digital Revisor kan bruge på sociale medier og i presse sammenhæng. Tak Lars

Niels DahlDigital Revisor