Fotograf

til konfirmationen

Konfirmation er en stor dag for både konfirmand og forældre. Det skal selvfølgelig foreviges, så konfirmanden igennem hele livet kan se tilbage på dagen hvor de trådte ind i de voksnes rækker, som man populært også siger.

Jeg overholder altid tidsplanen så konfirmand med følge når frem til festen til planlagt tid. Du kan bestille mig som fotograf til jeres konfirmation, fra kirken til  den efterfølgende fest.

Konfirmationsfoto
FOTOGRAFERING AF KONFIRMANDER

Dato, dato, dato… det er det vigtigste lige nu. Derfor BOOK din fotograf i god tid.

PRISER KONFIRMAND
KIRKE+PORTRÆT

Fotografering ved kirke, fra ankomst til afgang. Herunder billeder med “venner, andre konfirmander, familie, præst, konfirmand-gruppefoto og eventuel transport.

Konfirmand Portrætfoto

Fotografering af konfirmanden på udvalgt location eller i mit fotostudie. Jeg skal bruge minimum 20 minutter fra ankomsttidspunktet, men meget gerne mere. Gruppefoto med familie er indeholdt, såfremt jeres tid er til det. Forvent 30-45 minutter ialt.

Kr. 1.895,-

1t15min

PRISER KONFIRMAND
KONFIRMATIONSFEST

Billeder af gæsternes ankomst til konfirmationsfesten, fotografering under middagen, foto (hende+bordherre) af alle gæsterne, sange, taler, menuen, gavebord, lokaler/stedet, måske køkkenpersonale? Evt. også familiebilleder med nærmeste familie, eller hvad med et gruppefoto af alle gæster og konfirmanden

4timer

Kr. 4.995,-

Kirke+Portrætter+Fest
Kr. 6300,-