Julafslutning Vejen Danseforening

Troldesalen Vejen

Jeg har valgt at hjælpe Vejen Danseforening ved at være sponsor. Det er temmelig besværligt at holde styr på,  et til dig, to til hende og fire til de andre. Og så også få dem fremkaldt/trykt og senere leveret til rette ejer.

Mit tilbud til dig er, at du kan købe dem alle sammen, og du kommer selv med et bud på hvad du vil give. Jeg bestemmer ikke prisen, men det gør i selv. Dvs. at hvis i kan blive enige om hvad de er værd, så er det prisen. Når der er enighed, så skriver du dig på listen i formularen øverst på siden og vil så modtage et link hvor du kan downloade billederne til til din Pc/Mac. Du/i kan komme med jeres bud nederst på siden.

Listen bliver sendt til Mila og hun vil næste gang i ses tage imod betalingen for billederne – altså, alle pengene går ubeskåret til Vejen Danseforening.

PS. har du et særligt behov, eksempelvis en stor forstørrelse til en væg/gave mm. så kontakter du mig her med billednr. ønske, navn og nummer, og så løser vi det på vanlig vis. Du kan se dine muligheder forden slags HER  Priserne oplyst på siden, er den pris du giver gennem mig.