Du elsker at fotografere, men har svært ved at lave gode billeder. Du har et kamera, men ønsker at blive bedre til at udnytte mulighederne. Jeg tilbyder et fotokursus for begyndere, der giver dig viden om og forståelse for dit kamera. Et kursus hvor du vil få forståelse for hvad der sker når du trykker på knappen.

Fotokurset er til dig der ikke har fundet svar i manualen eller bare syntes den var vildt kedelig. På fotokursus vil du lære alle grundbegreberne i kameraets opbygning og hvordan du får det til at lave bedre billeder

Næste foto-kursus dato: ikke fastlagt

Undervisningen er bygger op omkring “vise, forklare, øve” konceptet. Så du får hands-on erfaring med en blanding af oplæg og praktiske øvelser. Det betyder at du på fotokurset vil opleve hvordan kameraet reagerer på dine indstillinger og sidenhen får du den rette forståelse for grundelementerne på dit kamera.

På kurset vil jeg bruge mine egne billeder og forklare om de tanker der ligger bag et hvert foto jeg tager. Du vil få en forståelse for hvordan man skal tænke, arbejde, redigere og præsentere sine billeder. Du vil få helt styr på teknikker og dermed kan du reagere i stedet for at prøve når du er ude at lave billeder.

Kort fortalt; du vil blive en bedre fotograf og få MEGET mere ud af dit kamera.