OM FOTOGRAFEN

MEET THE TEAM

​​ LARS DAHL JENSEN 

Spørg fotografen

Lars Dahl Jensen​

Fotograf​

Da jeg som ung knøs i folkeskolens 6. klasse blev bedt om at holde Hr. Skolelærer’s kamera, skete der et eller andet uforklarligt

Rumle​

modtagelse
fotostudie  ved billund

FOTOLÆRE FLØNG SKOLE

Jeg begyndte til fotolære i 7. klasse og har lavet billeder lige siden. Det gør mig glad når billeder jeg laver har en særlig værdi hos andre. Jeg leverer visuelle oplevelser, foreviger øjeblikket og dokumentere virklighed og hverdag med mit kamera – jeg laver billeder. ​

Jeg laver billeder i studie

Jeg laver billeder i mit studie og ude hos mine kunder. Jeg laver billederne klar på mit kontor. Jeg afleverer dem via internettet og download. Jeg leverer også print og indrammede produkter.​

Mørkekammer, SLR og 35mm film

Jeg har stået i mørke kammer og mærket glæde når et billede langsomt fader ind og bliver til virkelighed. Jeg har lavet vignetter med map og sagte bevægelser. Spollet film op. Fyldt væsker på og af, skyllet efter og hængt film til tørre. 

Jeg savner magien i mørkekammeret, men glædes så til gengæld over hvor effektiv den digitale verden er i dag. 

Min første spejlrefleks var et Minolta Dynax 7000i, 35mm SLR med en A-mount. Kameraet var dengang et innovativ kamera fordi det kunne skyde hele 3 billeder i sekundet og havde “spændende” muligheder for opgradering med forskellige kort-udvidelser. Udvidelsen tilføjede funktioner til kameraet, såsom multi-spotmåling, eller programmering af de indbyggede AE-tilstande ved at favorisere hurtigere lukkertider eller mindre åbninger. 

Sport handling, portræt og landskabskort gjorde det nemmere for amatøren at lave “fede billeder”. Sidenhen har jeg været forbi både Nikon, Canon og nu SONY.