Om mig

Jeg er professionel fotograf. Siden 7. klasse i folkeskolen har jeg fotograferet og lavet billeder. Jeg glædes over at formidle budskaber og leverer visuelle oplevelser, forevige øjeblikke og dokumentere virklighed og hverdag med mit kamera – jeg laver billeder. Billeder som andre kan se en historie i, en personlighed eller karakter, billeder som får modtageren til stoppe op.

BLIV RINGET OP

Jeg laver billeder i mit studie

Jeg laver billeder i mit studie og ude hos mine kunder. Jeg laver billederne klar på mit kontor. Jeg afleverer dem via internettet og download. Jeg leverer også print og indrammede produkter.

 

Mørkekammer, SLR og 35mm film

Jeg har stået i mørke kammer og mærket glæde når et billede langsomt fader ind og bliver til virkelighed. Jeg har lavet vignetter med map og sagte bevægelser. Spollet film op. Fyldt væsker på og af, skyllet efter og hængt film til tørre. Jeg savner magien i mørkekammeret, men glædes så til gengæld over hvor effektiv den digitale verden er i dag.

Min første spejlrefleks var et Minolta Dynax 7000i, 35mm SLR med en A-mount. Kameraet var dengang et innovativ kamera fordi det kunne skyde hele 3 billeder i sekundet og havde “spændende” muligheder for opgradering med forskellige kort-udvidelser. Udvidelsen tilføjede funktioner til kameraet, såsom multi-spotmåling, eller programmering af de indbyggede AE-tilstande ved at favorisere hurtigere lukkertider eller mindre åbninger. Sport handling, portræt og landskabskort gjorde det nemmere for amatøren at lave “fede billeder”. Sidenhen har jeg været forbi både Nikon, Canon og nu SONY.

NOW: Its a Sony

I 2014 forelskede jeg mig i Sony og bruger idag udelukkende dette mærke i de opgaver jeg løser, ,som fotograf. Jeg har eget studie i Vorbasse, hvorfra jeg laver portrætfoto, produktfoto og andre fotografiske opgaver.