innovative luftfotos | præsentationer

LUFTFOTO

Hurtig levering af luftfoto som du selvfølgelig modtager i mange varianter. Med drone fotografering er man tættere på, men stadig i luften. Der er tid til at sætte det rigtige komposition i billedet, som kan laves i flere varianter med blot få justeringer i højde.

Luftfoto priser fra kr. 2.495,-

Luftfoto eller video af områder, bygninger, begivenheder mm. Luftfoto til inspektion af objekter, bygninger, vindmøller, master, naturområder. Video lavet med drone kan dokumentere forsikringsskader, stormskader, oversvømmelser, registrering af forurening og meget andet.

VIDEO
​Jeg tilbyder at dokumentere og fortælle din historie i professionel 4K kvalitet. Jeg laver video og fotografier fra vinkler og perspektiver som du sjældent har set før. Med moderne teknologi og udstyr er jeg i stand til at lave Dronefoto og -video som tager afsæt i mine mange års erfaring som fotograf.​

luftfoto
luftfoto
luftfoto

SKAL VI FINDE EN TID?

BOLIGFOTOGRAFERING

Det særlige ved luftfoto og boligfotografering lavet med drone er at man kan visualisere det som handler det om. Nemlig; beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed. Der er virkelig dybde i billedet når vi “står” i den højde. Innovativ boligfotografering med drone giver ejendomsmægleren en særdeles flot præsentation af produktet. 

Som professionel fotograf kan jeg også levere flotte HDR-billeder, billeder af nærmiljøer, udsigt og billeder med stemning, Boligfotografering med drone er velegnet til eksempelvis salg af landejendomme, større bygninger samt salg af liebhaveri​

Har du prøvet Boliga SE MIT HUS