Portrætfoto
Portrætfoto
Portrætfotografering
Portrætfoto

PORTRÆTBILLEDER

Et professionelt portræt bruges forskelligt men altid der hvor vi gerne vise en god side af os selv. Det være sig professionelt eller privat. Jeg laver portrætbilleder som definerer dig, som den du er. ​Portrætfoto med udstråling, personlighed og kant, til væg, venner, hjemmesider, sociale medier – i studiet eller hos dig, eller måske en speciel lokation.

PORTRÆTFOTO PRISER

10 digitale portrætfoto kr. 995,-
30 digitale portrætfoto kr. 2495,- ​flere lyssætninger, forskellige baggrunde og forskelligt tøj? 

BEMÆRK: ​​​​​Du modtager dine portræt billeder i 2 versioner, til tryk/print og et sæt til online/web

SKAL VI FINDE EN TID?

Portrætfoto af Qendrim SogoJeva

Portrætfoto skal i glas og ramme

Portrætfoto skal i glas og ramme når det er til væggen. Når det er portrætfoto til Linkedin, Facebook, en Hjemmeside, datingprofil mm. så skal de leveres digitalt.​ ​​

Dine portrætfoto kan laves ude som inde, hos dig/jer, et sted man holder af eller som har betydning eller for din sags skyld et sted med særlig stemning.​ ​Jeg har intet i mod at lave det anderledes og utraditionelle portræt, men det traditionelle og klassiske portræt er altid en del af leverancen.

​​2 sæt billeder til dig!
​​​​​Du modtager altid dine portræt digitalt og i 2 versioner. En version til tryk/print og et sæt til online/web. 

FAMILIE FOTOGRAFERING

​​​​​​Når familien er samlet, er der god grund til at forevige øjeblikket.​

ET FOTO SKAL SES PÅ VÆGGEN​​

Jeg leverer færdige billeder til din væg. Dine muligheder er mange og mere moderne end den traditionelle forstørrelse købt hos datidens fotohandler. Fælles for alle løsningerne er, at de er vaskbare med fugtig klud. De falmer ikke i sollys. De har en nøjagtig farvegengivelse og leveres selvfølgelig, klar til ophængning.

foto  fra lille til stor, firkantet eller panorama.

I disse tider har fotos en tendens til at blive snappet, tagget eller glemt på en telefon. Billeder får liv og bliver til synlige minder når de kommer op at hænge. Jeg tilbyder print fra de traditionelle 10x15cm til ja… en hel væg. Og jeg siger bare; jo større jo bedre! Og har du svært ved kun at vælge ét foto, så laver jeg gerne flere

  • ​FOTO PÅ GLAS
  • ALUMINIUM FOTO
  • ​ALM. FORSTØRRELSER
  • FOTO PÅ LÆRRED
  • FOTO SOM TAPET
  • FOTO AKUSTIKPLADE