NEM Backup af billederne på din telefon

(GRATIS)  

Når du tager billeder med din telefon, så kender du også til det med at man alt for SJÆLDENT eller måske ALDRIG, får gemt billederne godt, sikkert og det samme sted, altid!

Det ender med at alle dine billeder er gemt på en udgået telefon i skuffen. Måske er halvdelen af dem flyttet over på en USB-stick en gang, og ligger nu et sted du næsten med sikkerhed ved hvor er. Og måske går de tabt med tiden.

Jeg har lavet en NEM trin for trin Guide til backup af dine billeder

Så her får du et tip til, hvordan du NEMT KAN FÅ GEMT ALLE BILLEDER på din telefon, med blot et lille tryk på din telefon. Om lidt er du færdig med opsætningen af backup-up og du vil for ALTID have alle dine billeder, lige ved hånden.

Hey, der er mere til telefonbillederne

Du behøves ikke holde orden, lave mapper og navngive billeder længere. Det sker nemlig helt automatisk. JA; DEN ER GOD NOK!

Der følger nemlig en “Foto-Assistent” gratis med. Assistenten arrangerer dine billeder så de er nemme at finde. Og den er kreativ og lave en masse ekstra for dig. Assistenten deler dine billeder op på mange forskellige måder.

  • ​tidspunkter på dagen
  • ​datoer​
  • steder, byer, lande og sidst min ikke mindst…
  • TING DU HAR LAVET – og det er altså rigtig smart – på restaurant med veninder eller til fodbold med gutterne, its all there!!

Hvad med billeder på min Pc/Mac?

​Ja, på samme konto, samme muligheder. Bare op og afsted. UPLOAD UPLOAD UPLOAD!!!!

Google Photos Backup er et program du kan installere på din PC/Mac og automatisk tage backup af de mapper du vælger. Så med et u-fuldstændigt billed-album i skabet kan du nu have et fuldstændigt album, online.

BILLEDE-BACKUP
sådan gør du

1 Følg dette link og installer Google Photo på din telefon. Du skal bruge en Google konto, hvis du har Gmail bruger du det login, ellers opretter du bare en konto undervejs i opsætningen.

2 I opsætningen af din backup skal du ​Tillade adgang til “at bruge dine billeder” plus “sende meddelser”

3 Vælg ikke mobildata under sikkerhedskopiering, men kun Backup og Synkronisering

4 Vælg Høj kvalitet i Upload-størrelser = UBEGRÆNSET PLADS til din billeder.

VUPTI hver gang du starter denne App, så overføres nye billeder til et sikkert sted. Du kan slette dem på telefonen, men stadig have dem på… telefonen, iPad’en, computeren… Tjaaa!!!

Men vigtigst af alt, de ER SIKRET FOR ALTID!

Hvis du synes dette var et godt tip, så skriv dig op til flere her

Leave a Reply